Hva Hver Person Som Eier En Hund Trenger å Vite

Hunder er fantastiske kjæledyr. De er lojale, vennlige, omgjengende og er alltid der for deg. Men du må trene hunden din for å være god. Du må ta deg tid til å oppmuntre til god oppførsel og sørge for at hunden din lærer noen kommandoer. Lær mer om hunder i avsnittene som følger.

Hvis hunden din er veldig urolig eller lett spennende, anbefaler eksperter at du ikke tar dem med på ferie. Mange ganger spenningen og forvirringen i et nytt område fylt med fremmede er for mye for hyper hunden og ubehagelige hendelser kan oppstå. Finn en flott kennel for å ta vare på din i stedet.

Hvis din unge hund tenner og gnager på alt, kjøp ham et morsomt tyggeleketøy og hold den i kjøleskapet. Ikke bare gir dette ham et godt alternativ til møblene dine, men kulden vil bidra til å få tannkjøttet til å føle seg bedre. De fleste yngre hunder gnager ut av nødvendighet, ikke dårlige manerer.

Hvis du merker at hunden din får tørr hud om vinteren, må du sannsynligvis børste ham eller henne oftere. Å gjøre det vil bli kvitt gammel pels og bidra til å få oljekjertlene til å fungere skikkelig. Prøv å pusse en gang om morgenen og en gang om kvelden for å se om det gjør en forskjell for kjæledyret ditt.

Utleie din hunden chew noe rawhide snarere enn kjøtt ben. Real bein kan bryte seg inn i biter som deretter kan bli farlig på grunn av hvor skarpe og små de kan være. Rawhide er helt frisk og forbedrer tennene, og derfor er å foretrekke fremfor dyre bein.

Hvis du vurderer å eie en hund, husk størrelsen på hjemmet ditt når du velger rasen. Store hunder blander seg ikke godt med små leiligheter med mindre du har muligheten til å gå dem ofte. De trenger trening og plass til å streife rundt. I denne situasjonen kan en mindre sperret være det beste valget.

Akkurat som mennesker, hunder trenger å få en god mengde trening hver eneste dag. Hvis hunden din ikke får den øvelsen den trenger, vil det helse avta, og det vil hans holdning til livet. Ta deg tid til å trene hunden din i minst en halv time hver dag for de beste resultatene.

Hvis du prøver å bryte en av hundens uønskede vaner, sørg for at du forstår at det ikke vil skje over natten. Å bryte en vane tar tid og tålmodighet. Ikke bli motløs og gi opp hvis det virker som valpen din ikke gjør fremskritt. Hold på det og kanskje prøve å endre din tilnærming til treningen. Noen ganger kan dette være den boost som hunden din trenger.

Løft hunden din riktig. Hvis du har en liten hund eller valp, legg den ene hånden under brystet og bruk den andre hånden for å støtte rumpa og bakbenene. Hvis du løfter en stor hund, løft dem fra undersiden støtte brystet ved hjelp av den ene armen og bruke den andre armen til å støtte deres bakre ende. Løft aldri en hund ved bakbena, halen eller nakken.

Du bør vite at det ikke er så vanskelig å ta vare på en hund. Det kan ta litt mer energi i begynnelsen, men bruk det du lærte i denne artikkelen. Bruk dette rådet til sin fulle fordel.