Hvordan Ta Vare På Hunden Din Riktig

Noen sier at en hund eier deg, du eier ikke en hund. Når du har en valp i husholdningen, vil du sannsynligvis være enig. Når det er sagt, vil ditt ansvar i å ta vare på hunden være stor. Les videre for å finne ut hva du trenger å vite om å ta vare på hunden din riktig.

Vær forsiktig med loppebehandlingen du skal bruke på hunden din. Mange av dem kan forårsake kreft hos barn. Snakk med veterinæren din om de sikreste alternativene, og ikke la barna i nærheten av hunden mens du gjør en behandling.

Hunden din må sikres når du er i en bil. Ikke bare vil det gjøre reisen tryggere, da det vil føre til færre distraksjoner for personen som kjører bilen, men i tilfelle en ulykke, kan det også redde hundens liv. Se etter en sikkerhetsbeltesele, ofte solgt i dyrebutikker, som du kan sette i bilen for kjæledyret ditt.

Når lærer opp din dukke eller hunden, oppbevare det møter kort! Eksperter sier at en hund har oppmerksomheten span av et lite barn, noen ganger mindre, og at lengre økter vil faktisk føre ham til å glemme alt du har lært sammen. Bruk positiv forsterkning og begrense treningsøktene til ikke mer enn 15 minutter.

Det er en fint begrep å bruk hånd signaler når du prøver å tog din hunden, istedet for rettferdig tillit til muntlig kommandoene. Hundene har tendens til reagere bedre med disse i tillegg typer av signaler istedet for alltid tillit til stemme kommandoene. Prøv disse tingene for å finne ut hva som er best for ditt kjæledyr.

Du bør bare prøve å lære hunden din en ny kommando under hver treningsøkt. Selv om du tror hunden din er god til å plukke opp på ting og vil ikke ha noen problemer med det, er det mye mindre forvirrende for deg og ham hvis du fokuserer på bare én ting om gangen.

Gi aldri hunden melk! Det er ikke nødvendig for kroppen hans og han har ikke riktig enzymer for å fordøye det likevel. Fôring hunden kumelk kan føre til kroniske diaré og la ham med en urolig mage, blant andre helseproblemer. Stick med vanlig gammelt vann for en sunn og hydrert hund.

Unngå billig hundemat. Merkene som er billigere har faktisk mange tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og andre skadelige ingredienser som kan true helsen til hunden din. Bruk en forbrukerbevissthet eller dyreverngruppe for å få en liste over de beste matvarene som kommer med de høyeste anbefalingene fra fagfolk. Høyere kvalitet hundemat vil tilby hunden din mange helsemessige fordeler.

Hunden din trenger et hundehus hvis det kommer til å være ute i kaldere temperaturer. Ugunstige værforhold kan være skadelige for bæsjen din, forårsaker sykdommer, angst og dårlig oppførsel. Beskytt ham alltid mot vind, sol og regn ved å sørge for at han har et tørt ly å gå til.

Siden du eier hunden din, er det ditt ansvar å ta vare på ham på riktig måte. Du har tatt deg tid til å lese denne artikkelen, så du må også ta deg tid til å implementere sine råd. Når du begynner å gjøre det du har lært her, vil du finne ting blitt lettere for både deg og hunden din.