Morsomme Ting å Hjelpe Med Hundepleie

En hund er en persons aller beste venn, som det sies. Millioner av hundeeiere vet at det er sant. Utfordringen at du må være like god en venn til hunden din som han er for deg. Hvis du bruker tipsene nedenfor, vil du kunne vite at du er en god venn til hunden din.

Hunden din må sikres når du er i en bil. Ikke bare vil det gjøre reisen tryggere, da det vil føre til færre distraksjoner for personen som kjører bilen, men i tilfelle en ulykke, kan det også redde hundens liv. Se etter en sikkerhetsbeltesele, ofte solgt i dyrebutikker, som du kan sette i bilen for kjæledyret ditt.

Aldri tillate din hunden å bli alene med liten barn, uansett hvordan mange du tillit hans temperament. Mange lite barn ha blitt angriper av slekt hundene hvem ha ellers aldri bevist en tendensen i retning vold. Sovende hunder kan bli vekket av en pjokk og reagere negativt eller noen andre krenkelser er begått mot dyret som setter ham av.

Prøv å alltid være klar over hvordan hunden din føler seg. Hvis hunden din ser ut til å være nervøs, redd eller redd for visse ting, bør du merke deg dette og prøve å unngå å sette hunden i en stressende situasjon. Når en hund er stresset eller redd, kan du traumatisere hunden din hvis du insisterer på at den forblir i stressende situasjon.

Pet bekledning og dag-bekymre tjenestene er en milliarden dollar firmaet, så sikre du bli din pengene ‘ verd hvis du har å avreise hjem uten din hunden. Selv om hunde bur tilbyr interessante muligheter til å sosialisere, vil hunden din bli lykkeligere med kjente omgivelser. Grundig sjekke referanser for en sitter-service og holde ham i sitt eget hjem hvis det er mulig. Ellers, putte seg inne en navn Kennel og sjekk opp opp på seg ofte

Pass på at du har riktig hundeutstyr. Før du tar med hunden hjem for første gang, må du sørge for at du er utstyrt med de riktige forsyningene. Hver hund trenger en god størrelse mat og vann bolle, en krage og bånd, leker, og et behagelig sted å sove. Husk også å kjøpe en identifikasjonskode umiddelbart.

For å sikre at hunden din er sunn, sørg for å tillate det å ha tilgang til rent vann til enhver tid i løpet av dagen. Akkurat som med alle levende vesener, er vann en av de viktigste komponentene. Det eneste unntaket ville være at du ønsker å holde vann fra en valp i tre timer før sengetid.

Groom din hunden hyppig. Hold dem rene og redusere mengden av håret de skur ved å pusse dem ofte. Når været varmes opp, begynner å sjekke dem for flått og lopper daglig. Hundene vanligvis forlange et par bad et år. Før du gir hunden et bad, sørg for å kutte eller gre ut matter og floker. Skyll pelsen grundig for å unngå smuss stikker til noen såpe rester.

Etter å ha lest disse tipsene, bør du nå ha den informasjonen du trenger for å være en sann venn til dyret som alltid har vært tro mot deg. Bare sørg for at du prøver hvert tips ut for å se hva som fungerer best for deg og hunden din. På den måten er dere begge lykkelige.